حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد مشروح سیاست‌های شورای شهر مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری برگزاری دهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی (۶ دی ۱۴۰۳) کاسب قدیمی محله سرشور: ما وسط تاریخ مشهدیم شهردار مشهد مقدس: ۴۵ کلان‌پروژه در‌حال‌اجرا تا پایان دوره ششم مدیریت شهری، به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم هر سفر مترو در مشهد ۱۸ هزار تومان هزینه دارد افزایش ۲برابری پلاک‌های فعال خودرو در مشهد طی ۵ سال | کاهش حوادث ترافیکی فاز نخست خط ۳ قطارشهری مشهد تا پایان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد توضیحات رئیس شورای شهر مشهد درباره برخی موضوعات مربوط به صحن علنی روز گذشته (۵ دی ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد برای ششمین روز پیاپی، آلوده است (۶ دی ۱۴۰۳) نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: تغییر کیفیت و ظاهر معابر شهر هدیه ناقابل مدیریت شهری است | ورود ۶۰ ناوگان جدید خط یک قطارشهری از یک‌سال‌ونیم آینده نگاهی به واقعه آتش‌سوزی ندامتگاه مشهد در ۵ دی ماه ۱۳۵۷ | آزادی با شورش زندانیان بند ۲ اجرای طرح آبرسانی، مسیر تردد در یک‌ منطقه از مشهد را به مدت ۵ روز مسدود کرد ظرفیت‌های مشهد، بازتاب‌های بین‌المللی دارد راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات شورای شهر درخصوص تسهیل زیست عفیفانه بانوان، قابل‌دفاع است | مدیریت شهری در بحران سرما، عملکرد ارزشمندی داشت ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به شهر مشهد رعایت نمی‌شود | وقتی کامیون‌ها قوانین را زیر چرخ هایشان له می‌کنند افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر مروری بر وضعیت پایگاه‌های چندمنظوره شهرداری مشهد به بهانه روز ایمنی در برابر زلزله | پناهگاهی برای روزهای بحرانی ضرورت نظارت بر ساخت‌و‌ساز‌ها برای داشتن شهری ایمن و مقاوم صدور بیش از ۵۴۶ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌‌بازار‌های سیار شهرداری مشهد
سرخط خبرها

سالانه در کال کشف بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود 

  • کد خبر: ۱۶۶۶۶۷
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
سالانه در کال کشف بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود 
رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در کال کشف سالانه بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود، اما مسئولان این آب را تصفیه نمی‌کنند تا بتوان برای کشاورزی استفاده کرد. در ازای این آب شرب در حوزه کشاورزی استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین صاحبی امروز، ۸ خرداد ماه، در هشتادمین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد در نطق پیش از دستور اظهار کرد: ۱۰ سالی از شروع فعالیت کمیسیون حاشیه شهر می‌گذرد. ما در سال ۹۲ کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر را به تصویب رساندیم که حاصل آن خدمات ارزنده‌ای به شهر مشهد بود.

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی این کمیسیون اتفاقات خوبی در این ۱۰ سال رقم خورده است، عنوان کرد: قبل از راه‌اندازی این کمیسیون سرانه‌های حاشیه شهر بسیار پایین بود. سرانه فضای سبز در سال ۹۲، ۲ متر بود که اکنون به ۵.۵ متر رسیده و با اعتبارات امسال به ۶ متر خواهد رسید. امسال ۵۱ درصد بودجه‌های عمرانی را به سمت حاشیه شهر بردیم. ساختاری پایه‌ریزی شده که ادامه پیدا خواهد کرد. خدمات بسیار زیادی مانند ساماندهی کال کشف، دروی و امیرآباد انجام شد.

صاحبی افزود: مشکلات محیط زیستی زیادی از جمله مشکلات مربوط به کشف رود وجود داشت که مدیریت شهری در این عرصه اقدامات خوبی انجام داد، اما دولت‌ها پای کار نیامدند. بیش از ۱۲۰ پارک ساخته شد، سالن‌های ورزشی زیادی که وظیفه دستگاه‌های دیگر بود، ایجاد شد، نهضت آسفالت، اقدامات در حوزه‌های ترافیکی و ساخت پل‌ها نیز از دیگر اقدامات بود. اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد و امیدواریم این فرایند ادامه داشته باشد. هر تفکری پای کار بیاید این روند را دنبال خواهد کرد.

رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه دستگاه‌های اداری به وظایف خود در حاشیه شهر عمل نمی‌کنند، تصریح کرد: مشکلات عدیده‌ای در حوزه‌های اداری داریم، پیگیری‌های متعددی انجام دادیم که دستگاه‌های اداری وظایف خود را در حوزه حاشیه شهر انجام دهند.

وی بیان کرد: ما در آموزش و پرورش مشکلات عدیده‌ای داریم. سرانه آموزشی در کشور ۵.۵ متر بوده، اما در حاشیه شهر کمتر از ۱.۲ متر است. سرانه بهداشتی نیز بسیار پایین است. در حوزه‌های محیط زیستی مشکل داریم. در زمینه آب و فاصلاب نیز مشهد با مشکل کم‌آبی مواجه هستیم، اما در این حوزه کار اساسی اتجام نمی‌شود. در کال کشف سالانه بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود، اما مسئولان این آب را تصفیه نمی‌کنند تا بتوان برای کشاورزی استفاده کرد. در ازای این آب شرب در حوزه کشاورزی استفاده می‌شود.

 صاحبی خاطرنشان کرد: اخیرا مشکلی برای شهروندان مشهد ایجاد شده که در خصوص بیمه تامین اجتماعی در حوزه ساخت و ساز و مسکن است. این قانون مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده است. اگر نمایندگان این مشکل را حل نکنند، ۹۰ درصد ساخت و ساز‌های حاشیه شهر که با پروانه انجام می‌شود در سال آینده انجام نخواهد شد، چون هزینه پروانه در حاشیه شهر ۳۰ میلیون تومان است، اما برای بیمه باید ۶۰ تا ۷۰ میلیون پرداخت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->